התחלתי את יום העבודה כרגיל ב- 8:30 בבוקר.
במהלך כל הזמן הרגשתי כאבי בטן, נטען כי מסתובב וירוס ו"כחצי משרד חולה בוירוס", ב- 13:00 לערך היו לי כאבים עזים וחזרתי לביתי.
עליתי על מדים יצאתי לביצוע משימה קטנה מלווה בכאבי בטן, כאשר חזרתי ב-9:30 לא יכולתי להמשיך לעבוד הלכתי לביתי לנוח, בשיחתי עם רופא- אין מה לדאוג יש וירוס ויום, יומיים וזה עובר, קיבלתי כדורים נגד הקאות.
התחלתי עם הקאות, נגשתי לרופא עם כאבי בטן, נבדקתי ע"י חובש בלחץ דם, דופק ושתן, קיבלתי עירוי מאחר ואובחנה לי חשש להתייבשות מההקאות, ושוחררתי לביתי,
6טענתי בפני הרופא כי איני יכול להמשיך, נמסר לי להגיע אליו ולקבל הפניה לביה"ח, ניגשתי עם אישתי לקחנו הפנייה ונסענו לבית חולים עצמאית מהלך של שעתיים וחצי. תחילת בדיקות, במהלכן, רנטגן (שלא הראה כלום), חוקן היות ולא הוצאתי צואה מיום שבת בצהריים, לכן התנפחתי, זונדה, ועירוי.
לאחר הטיפול הראשוני, נשלחתי לביצוע CT לאחר מכן אובחן גוש דלקתי ולכך – 2 אופציות, פנדציט/חסימה במעי הדק לצורך כך היה צורך בניתוח מידי.
נכנסתי לניתוח לאחר כשעתיים נמסר כי למזלי הרב מדובר בפנדציט, והחדשות הרעות הם שהפנדציט מפוצץ מזה מס' ימים בבטן וגרם לזיהום דלקי בכל החלל.
הניתוח בוצע באמצע חלל הבטן מהטבור ועד מטה כ- 15 ס"מ לערך ולא במקום אפנדציט מאחר ולא היה וודאי כי מדובר באפנדציט, לכן פתחו במיקום הגוש הדלקתי.
כעת הטיפול הוא איטי הבטן פתוחה ולא תיתפר, מאחר והיא מזוהמת, הסגירה אמורה להיות טבעית תוך כדי טיפול מתמיד במקום הפגוע וניקיונו.
האם ניתן להגדיר התרשלות רפואית למעשה רופא היחידה? על כך שלא בוצעו בי בדיקות דם / שללו דברים אחרים כגון אפנדציט?
מדוע לא נשלחתי באמבולנס לנסיעה כה רחוקה ללא ליווי צמוד של רופא/חובש?
האם יש הצדקה לתביעה על רשלנות רפואית?